Home Uw Afval Karton en papier

Karton en papier

Kartonnen dozen, kartonnen verpakkingsmateriaal, vrijwel alles wordt tegenwoordig in karton verpakking geleverd.

Karton en papier komt in allerlei soorten en maten voor. De kartonnen dozen, omdozen, oktobins of kartonnen wegwerppallets bevatten allemaal veel lucht. Daardoor neemt deze stroom veel kostbare ruimte in beslag en is het nogal bewerkelijk om deze handmatig klein te maken. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe vaak u het karton of papier in de hand heeft gehad voordat het, het pand verlaat? Door een Strautmann balenpers strategisch op te stellen binnen uw organisatie, kunt u de karton- of papierstroom direct verdichten op de plek daar waar het vrij komt. De kartonnen verpakkingen worden samen geperst tot handzame hoog verdichte pakketten, ook wel balen genoemd.

De voordelen van een Strautmann balenpers zijn enorm. Orde en netheid worden gecreëerd, waardoor de werkomgeving van u en uw werknemers opgeruimd en netjes blijft. Het aangezicht van overvolle containers en het rondslingeren van losse dozen en papier is verleden tijd. Daarnaast bent u minder tijd kwijt aan het klein maken van dozen. U bespaard door de inzet van een balenpers veel arbeids-, opslag- en transportkosten. Door uw karton of papier aan te leveren in hoog verdichte balen, is het mogelijk om een veel hogere opbrengst te genereren voor uw karton en papier! Strautmann heeft voor iedere organisatie de juiste balenpers.

Voor elke omgeving en toepassing is er een geschikte balenpers te vinden. Afhankelijk van het volume en te verwerken hoeveelheden papier adviseert Techno Trend Milieutechniek u graag met de juiste balenpers die u helpt tijd en geld te besparen.

Vragen over onze producten?

info@technotrend.nl 053 – 57 23 441