Home Uw Afval Papier

Restafval

Vanwege de gestegen afvalkosten is compacteren van het afval een zeer interessant gegeven voor restaurants, verzorgingstehuizen, slagerijen, tankstations, fastfood restaurants, hotels en scholen.

Restafval bestaat voor het meerendeel uit lucht. Door de inzet van een restafvalpers kunt u deze restafvalstroom zeer goed verdichten. De Strautmann restafvalpersen zijn zeer geschikt om het afval rechtstreeks in uw container te verdichten met wel 75%. Uw afvalinzamelaar kan uw container probleemloos blijven ledigen. Door het restafval te verdichten bespaart u op uw afval- en ledigingskosten.  De restafvalpersen in ons programma zijn geschikt voor zowel kunststof als ijzeren container met een maat van 240, 360, 660, 770, 1100, 1300 of 1600 liter.  Al onze restafvalpers zijn veilig en eenvoudig te bedienen en kunnen worden aangesloten op 230V.

Kwalitatief hoogwaardige machines

Wij zijn op zoek gegaan naar machines die direct in containers het afval kunnen verdichten zonder hierbij containers te beschadigen en dat het afval probleemloos ook weer uit de containers komt bij het ledigen. Hierbij kwamen wij in aanraking met Strautmann Umwelttechnik GmbH, die dit soort persen vervaardigd. Kwalitatief hoogwaardige machines, die robuust zijn en een lange levensduur hebben, maar met name doen wat ze moeten doen zonder storingen of problemen.

Voordelen in één oogopslag
  • Handig en gemakkelijk vullen
  • Efficiënt en snel

Veelal wordt er in de markt gedacht aan perscontainers, waarbij grote hoeveelheden afval nodig zijn om dit interessant te laten zijn voor de klant, maar wij leveren toch echt containerpersen. Containerpersen persen in bestaande rolcontainers vanaf 240 liter tot en met 1600 liter, waarbij het afval met gemiddeld een factor 3 wordt verdicht (afhankelijk van het type afval) en waardoor er een besparing van ca. 50% kan ontstaan.

Vragen over onze producten voor restafval?

info@technotrend.nl 053 – 57 23 441