Home Producten Automatische balenpersen

Automatische balenpersen

De innovatieve automatische balenpersen van Strautmann

Producten

De innovatieve automatische balenpersen van Strautmann Umwelttechnik Gmbh, brengen u naar de volgende dimensie van de afval verwerking technologie. De automatische balenpersen leveren u een grote kostenbesparing op. De reden hiervoor is omdat er minder tijd nodig is om dezelfde hoeveelheid karton en/of folie af te voeren. U hoeft het materiaal niet langer handmatig te vullen in een perscontainer of perskamer. Mede doordat de Strautmann balenpersen compact van formaat zijn, kunnen deze slim in uw organisatie worden geplaatst en zo bespaart u op de interne logistiek.

De Strautmann AutoLoadBaler is een speciaal ontwikkelde balenpers die geschikt is om papier en karton te kunnen verwerken tot hoogwaardige industriebalen. Deze balenpers is aan de achterzijde voorzien van een ledigings eenheid welke in staat is de inzamelwagen automatisch te ledigen in de perskamer. Handmatig vullen van perscontainer en perskamer is met deze oplossing verleden tijd!

De Strautmann BaleTainer is een volautomatische balenpers voor het verdichten van papier, karton, folie en PET-flessen. Door de grote vulopening / trechter is het niet langer nodig om octabins of pallet overdozen handmatig klein te maken. De BaleTainer kan op diverse manieren worden gevuld; met een heftruck, met een transportband of handmatig. Het unieke rotor systeem trekt het materiaal de perskamer binnen, waar het vervolgens geperst wordt tot hoogwaardige industriebalen. De afgewerkte balen worden automatisch met staaldraad afgebonden.

Vragen over onze producten?

info@technotrend.nl 053 – 57 23 441