Home Uw Afval Plastic / Folie / BigBags

Plastic / Folie / BigBags

Producten

Pastic, Folie en Big Bags worden veelal gebruikt als verpakkingsmaterialen. Denk maar eens aan het krimpfolie dat om pallets gewikkeld wordt, het folie dat ter opvulling van een doos wordt gebruikt of Big Bags waarin bulk goederen worden vervoerd. Vaak belanden deze waardevolle recyclebare stromen tussen het restafval, wat uiteraard zonde is. Plastic, folie en Big Bags zijn erg volumineus en zijn zeer geschikt om te verdichten met een Strautmann balenpers.

Door een Strautmann balenpers strategisch op te stellen binnen uw organisatie, kunt u de plastic-, folie- of big bagsstromen direct verdichten op de plek daar waar het vrij komt. Het materiaal wordt samen geperst tot handzame hoog verdichte pakketten, ook wel balen genoemd. De voordelen van een Strautmann balenpers zijn enorm. Orde en netheid worden gecreëerd, waardoor de werkomgeving van u en uw werknemers opgeruimd en netjes blijft. Door het plastic en folie te scheiden van het restafval bespaard u veel volume in uw containers. U bespaard door de inzet van een balenpers veel arbeids-, opslag- en transportkosten. Door uw plastic of folie aan te leveren in hoog verdichte balen, is het mogelijk om een veel hogere opbrengst te genereren voor uw recyclebare stroom! Strautmann heeft voor iedere organisatie de juiste balenpers.

Voor elke omgeving is er een geschikte balenpers te vinden. Afhankelijk van het volume en te verwerken hoeveelheden folie en plastic adviseert Techno Trend Milieuetechniek u graag met de juiste balenpers die u helpt tijd en geld te besparen.

Vragen over onze producten?

info@technotrend.nl 053 – 57 23 441